tu1
tu2
TU3

Pidestall vask vs.Forfengelighet: Hva er riktig for deg?

Det er noen få rivaliseringer som bare vil vekke debatt til tidenes ende: Beatles vs Stones.Sjokolade vs vanilje.Pidestall vs. Vanity.

Selv om den siste kan virke litt triviell, har vi sett den store vaskedebatten rive hele husholdninger fra hverandre.Bør du gå for en pidestallvask eller et servantskap på det badet?

Først og fremst er det viktig å innse at den ene typen baderomsvask ikke er iboende eller objektivt bedre enn den andre.Alt kommer ned til din personlige smak og hva som betyr mest for deg når det kommer til Chicago-badet ditt.

La oss bryte ned forskjellene mellom pidestallvasker og servanter – deres fordeler, ulemper og hvordan de passer inn i hjemmet ditt:

bad-vasker-trekk-1200x900

 

Pidestall vasker

Pidestallvasker ser ut som en sammenhengende enhet, som strekker seg opp fra gulvet og ender i et basseng.Pidestallvasker er tidløse og alltid i stil;de er enkle å holde rene, og du kan finne både enheter som føles som vintage relikvier fra art deco-tiden, eller nyskapende apparater teleportert inn fra fremtiden.På grunn av dette store utvalget av stiler, er det også ganske enkelt å koordinere en sokkelvask med et toalett for en enhetlig innredningsfølelse.

Enten det er elegant og moderne eller rustikk og sjarmerende, den store fordelen med en sokkelvask er at den frigjør gulvplass på badet ditt, og åpner for følelsen av hele området.På den annen side er denne åpenheten også pidestallvaskens største ulempe: Den gir ingen ekstra lagringsplass i det hele tatt, og ofte svært lite benkeplass.

Før du installerer en sokkelvask, tenk om du kan få den til å fungere.Er gulvet ditt attraktivt og rent nok til å vise seg frem?Og trenger du mye lagringsplass?Finner du det i så fall på andre deler av badet ditt enn under vasken, kanskje med en separat kommode, i vegghengte skap, eller via en over-vask-hylle?

https://www.anyi-home.com/pedestal-basin/#reloaded

 

Vanity synker

Tenk på et servantskap som et skap med en vask montert i midten, og du forstår hvorfor det kan være så tiltalende for huseiere: Det riktige servantskapet tilbyr rikelig med skjult oppbevaring samt god benkeplass, som hjelper deg å skjære gjennom rotet og lagre vekk rengjøringsmateriell, toalettpapir, skjønnhetsprodukter og mer.

Vanity-vasker gir deg også et større valg når det kommer til servantfester;mens pidestallvasker er forkledd av designene deres, kan en servant ha en undermontert vask, en fartøysvask, en drop-in vask eller til og med en forkle foran.

Ulempene?Forfengelighetsvasker kan være betydelig mer voluminøse enn sine pidestall-motstykker, noe som gjør at det lille badet føles enda mer trangt.Og selv om all den lagringsplassen kan virke som en velsignelse, kan det fort bli en forbannelse hvis du ikke holder området ryddig og organisert.

Har du bestemt deg for hvilken type vask du vil kjøpe?Klikk "kontakt oss" for å sende oss en e-post, vi vil svare på e-posten din innen 24 timer

https://www.anyi-home.com/bathroom-cabinet/#reloaded


Innleggstid: Aug-10-2023