tu1
tu2
TU3

Hvordan velge og matche baderomsspeilet på badet?

Med forbedringen av levestandarden vil mange venner velge å installere baderomsspeil når de dekorerer badet.Mens bruksfunksjonen er sterk, har den også en sterk dekorativ effekt.Så i møte med et bredt utvalg av baderomsspeil, hvordan bør vi velge?
1. Typer baderomsspeil:
Det finnes ulike typer og former for baderomsspeil.Hvis det er klassifisert etter utseende og form, er det tre hovedtyper: store baderomsspeil, bordspeil og innebygde baderomsspeil.
Stort baderomsspeil.Vanligvis er størrelsen relativt stor, og den kan festes direkte til baderomsveggen, noe som kan lyse opp halvkroppen vår.Denne typen baderomsspeil er også mye brukt og populær.

图片1

 

skrivebordsspeil.Volumet er relativt mindre og mer fleksibelt.Den kan plasseres direkte på sminkebordet, eller den kan festes på veggen, vanligvis brukt ved påføring av sminke.

图片2

 

Innfelt badespeil.Det er vanligvis innebygd direkte i veggskapet under dekorasjon, noe som kan spare plass.I de fleste tilfeller er det kombinert med baderomsskapet, som er veldig praktisk å bruke og oppbevare.

图片3

 

2. Hvordan matche baderomsspeilet med designstilen:
Vanlige baderomsspeil er ovale, firkantede, runde osv. Generelt sett er ovale og runde baderomsspeil mest brukt i europeiske og middelhavsstiler, og er mer egnet for romantiske og friske atmosfærer.

图片5

 

Firkantede baderomsspeil er mer egnet for beskjedne atmosfærer i amerikansk og kinesisk stil, og ulike rammematerialer kan skape en retro/moderne/enkel atmosfære.

图片4

 

Fargen på badekarspeilrammen bør koordineres med hele temaet, og størrelsen anbefales å være rundt 500-600 mm, og tykkelsen anbefales å være rundt 8 mm.Hvis den er for tynn, vil den sprekke og knekke.

图片6

 

Fra materialsynspunkt er sølvspeil og aluminiumsspeil relativt mye brukt.Brytningseffekten til sølvspeilet er bedre enn aluminiumsspeilet, så sølvspeilet er veldig egnet for badet med utilstrekkelig belysning, mens prisen på aluminiumsspeilet er relativt økonomisk og rimelig, som kan møte behovene til daglig bruk.

3. Passende høyde på baderomsspeilet:
Generelt sett bør høyden på baderomsspeilet være ≥ 135 cm fra bakken, og det kan justeres fleksibelt i henhold til den generelle høyden til familiemedlemmer.Kort sagt, prøv å plassere ansiktet i midten av baderomsspeilet, slik at bildeeffekten blir bedre og brukeropplevelsen mer behagelig.

图片8


Innleggstid: 22. mai 2023